Heerlen advocaat

Suzan Jongen, advocaat

 

Mijn naam is Suzan Jongen. Ik studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. In 2009 ben ik afgestudeerd. Na mijn studie heb ik eerst ruime ervaring opgedaan als jurist bij onder meer een deurwaarderskantoor en een bekende rechtsbijstandverzekeraar. 

In 2013 ben ik beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam. Na eerst te hebben gewerkt op advocatenkantoren in Maastricht en in Roermond ben ik in 2018 mijn eigen kantoor gestart: Jongen Advocatuur. 

 

Jongen Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor. Bij mij kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Tevens begeleid ik u in procedures en sta ik u als advocaat bij tijdens zitting(en). U kunt daarbij rekenen op een betrokken en ervaren advocaat en een duidelijke aanpak. Inzet en betrokkenheid staan voor mij bij iedere zaak centraal. Immers voor u is geen enkele zaak klein. Mijn doel is om voor u het meest optimale resultaat te behalen. 

 

Suzan Jongen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht;

- Strafrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Naast deze rechtsgebieden behandel ik ook zaken op het gebied van huurrecht en Sociaal-Zekerheidsrecht. De strafzaken die door mij zijn behandeld variëren van grotere strafzaken die de media haalden tot eenvoudige strafzaken, zoals bijvoorbeeld winkeldiefstallen.

 

Neem gerust contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.